Een makkelijk voorgerecht maken voor kerst? Deze heldere bouillon met verse wortel, prei en doperwten is heel eenvoudig om te maken. Door de sterretjes van ei ziet hij feestelijk en kerstig uit!
Zelf bouillon maken of kant-en-klaar?
Voor dit recept kun je zowel runderbouillon als groentebouillon gebruiken. De bouillon kun je zelf maken (zie linkjes bij ingrediënten), of je maakt hem heel eenvoudig met een bouillonblokje. Daar is helemaal niks mis mee. Met wat verse groenten en eisterren erin tover je de eenvoudigste bouillon om in een heerlijk, kerstig soepje. Als je de bouillon zelf wilt maken (het is wel de moeite waard) dan kun je dit al een dag, of zelfs paar dagen van tevoren al doen. Wil je hem langer van tevoren maken, dan kun je hem ook prima invriezen.
Driegangen kerstmenu
Wil je deze soep serveren als onderdeel van een kerstmenu? Deze zalm in bladerdeeg is heel eenvoudig om te maken en verrukkelijk! Als dessert serveer je luchtige frambozenmousse in een glaasje (recept binnenkort online). Alledrie deze recepten kun je van tevoren al maken.

Kerstrecepten, Voorgerechten
Deel je reactie