Hollandse caprese

Een Hollandse caprese, zo noem ik dit bordje rauwkost met plakjes komkommer, ei en tomaat. Toen ik dit bordje onlangs serveerde bij een kropsla-stamppot met gehaktballetjes en spekjes (recept ga ik binnenkort ook delen), bedacht ik me dat het dezelfde kleuren heeft als de Italiaanse caprese salade. Een Hollandse caprese it is! Supersimpel om te maken en ook best leuk om te delen eigenlijk. Hier word je toch blij van!

Je kunt deze Hollandse caprese op tafel zetten bij de borrel met wat stokbrood, serveer bij de lunch of zet als bijgerecht op tafel tijdens het avondeten. Eet smakelijk! 

Wereldgerecht, Menu, Hollandse recepten, Lunch, Bijgerecht, Voor bij de borrel, Groenten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin