Hollandse clubsandwich met groenten en geitenkaas

Yes! Ik heb weer een lekker lunchbroodje voor je om blij van te worden! Vorige week kreeg ik een goedgevulde lunchbox thuisbezorgd met onder andere plakken belegen geitenkaas van Beemster. In de lunchbox zat ook een receptkaartje om dit lekkere broodje te maken. Aangezien het bijna lunchtijd was en ik nog moest eten, ging ik direct aan de slag. Het resultaat was zo lekker dat ik graag het recept met je deel.
Thema recepten, Wereldgerecht, Hollandse recepten, Picknick, Lunch
Ingrediënten
- 2 el mayonaise
- 3 el Griekse yoghurt
- 15 g verse selderij (kruiden)
- 1/2 komkommer, in plakjes
- 1 Granny Smith-appel, klokhuis verwijderd en in dunne plakjes (schil mag blijven zitten)
- 8 dikke sneetjes lichtbruin vloerbrood
- 100 g verse spinazie
- 4 plakken Beemster belegen geitenkaas
Verder nodig
- Staafmixer met hoge beker
Bereiding
De de mayonaise, yoghurt en selderij in de kom van de staafmixer en mix tot een gladde saus.
Besmeer het brood met de selderijmayonaise. Beleg de helft van het brood met de helft van de spinazie, de geitenkaas, de rest van de spinazie, de appel en komkommer. Bedek met de rest van het brood, met de mayonaisekant naar beneden.
Snijd de sandwich vlak voor serveren doormidden.
Verdeel je liefde