Hollandse clubsandwich met groenten en geitenkaas

Yes! Ik heb weer een lekker lunchbroodje voor je om blij van te worden! Vorige week kreeg ik een goedgevulde lunchbox thuisbezorgd met onder andere plakken belegen geitenkaas van Beemster. In de lunchbox zat ook een receptkaartje om dit lekkere broodje te maken. Aangezien het bijna lunchtijd was en ik nog moest eten, ging ik direct aan de slag. Het resultaat was zo lekker dat ik graag het recept met je deel. 

Themarecepten, Wereldgerechten, Hollandse recepten, Picknickrecepten, Lunchrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde