Huzarensalade met appel en ham

De lekkerste huzarensalade koop je niet bij de slager of in de supermarkt maar maak je zelf. Echt! Anders dan de kant-en-klare bakken smeerbare pasta uit de supermarkt vind ik het lekker als de huzarensalade nog wat bite en structuur heeft. Zeker als ik hem serveer als bijgerecht bij bijvoorbeeld een barbecue, dan vind ik het lekker als de huzarensalade wat grover van structuur is. Als ik hem als onderdeel van een zelfgemaakt buffet serveer dan snijd ik de ingrediënten wel graag wat fijner. 

Thema recepten, Basisrecepten, Menu, Barbecuerecepten, Picknick, Hartige keuken, Aardappel en meer, Campingrecepten, Lunch, Bijgerecht, Salades

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Gerrie

    Het lijkt me een heerlijk recept met deze warme dagen, maar de hoeveelheid azijn en suiker ontbreekt in de ingrediëntenlijst (ik heb geen sushi-azijn). Graag hoor ik dat nog, en alvast bedank!

    1. Ton

      Er staa toch duidelijk 1 eetlepel azijn en 1 eetlepel suiker

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin