Italiaanse risotto met kip en broccoli

Risotto is een van mijn favoriete Italiaanse gerechten. Makkelijk omdat alles in één pan bereid wordt en je kunt er eindeloos mee variëren. Deze Italiaanse risotto met kip, broccoli en champignons is een variant die wij regelmatig maken. Iedereen is er dol op!

Geen categorie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(16 stemmen)
4 reacties

Deel je liefde

 1. Sasja

  Eén keer per week kook ik in het bejaardentehuis voor demente ouderen. Zij komen daar overdag naar de dagopvang en gaan ’s avonds weer naar huis.
  Vandaag heb ik jouw risotto gemaakt. Hij viel goed in de smaak! En bejaarde man is vroeger zelf kok geweest en “helpt” me iedere donderdag met koken. Hij vond de risotto zo lekker, dat hij vroeg of hij een bakje mee naar huis mocht nemen voor zijn vrouw ❤ Super leuk!

  1. Hoi Sasja, wat een mooi verhaal en wat vertederend om te horen dat die meneer een bakje voor z’n vrouw meeneemt. 🙂 Leuk om te horen dat dit recept zo goed in de smaak valt!

 2. Nicolette

  Hoi Annemiek,
  Gisterenavond dit recept gemaakt en gegeten. Ik had ook nog 2 courgettes liggen die ik er aan heb toegevoegd. Ons hele gezin (inclusief zoon van 10 en dochter van 8) hebben zitten smullen! Is zeker voor herhaling vatbaar en gaat hier dus zeker vaker op tafel komen.

  1. Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft Nicolette! Goed idee om courgette toe te voegen!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde