Kaneelbroodjes

Zo simpel en lekker. Deze zoete kaneelbroodjes maak je in een handomdraai van kant-en-klaar croissantdeeg! Heerlijk als ontbijt, lunch, of als zoete snack bij de koffie of thee.

In Zweden maken ze kaneelbroodjes from scratch en heten ze kanelbullar. Die zijn verrukkelijk. Het recept vind je hier. Maar deze vereenvoudigde variant vind ik zeker niet minder lekker!

Menu, Thema recepten, Moederdag, Ontbijt, Zoet, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(7 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Salima

    Hoi Annemiek

    Ze zien er heerlijk uit.
    Voor wat gebruik je dat eitje?
    Staat niet in de beschrijving of op de foto’s te zien.
    Groetjes Salima

    1. Dankjewel voor je reactie Salima! Ik heb het nu wel in de beschrijving gezet. 🙂

      1. Salima

        Graag gedaan. Ik ben al jaren een (stille) volger. Vind jouw blog geweldig. Leuke, duidelijke recepten en hele mooie foto’s. Word altijd geïnspireerd door jou en jouw gezin.

        1. Hoi Salima, wat een mooi compliment! Superleuk om te horen! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin