Kaneelbroodjes

Zo simpel en lekker. Deze zoete kaneelbroodjes maak je in een handomdraai van kant-en-klaar croissantdeeg! Heerlijk als ontbijt, lunch, of als zoete snack bij de koffie of thee.

In Zweden maken ze kaneelbroodjes from scratch en heten ze kanelbullar. Die zijn verrukkelijk. Het recept vind je hier. Maar deze vereenvoudigde variant vind ik zeker niet minder lekker!

Menu, Thema recepten, Gebak, Moederdag, Ontbijt, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(4 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Salima

    Hoi Annemiek

    Ze zien er heerlijk uit.
    Voor wat gebruik je dat eitje?
    Staat niet in de beschrijving of op de foto’s te zien.
    Groetjes Salima

    1. Dankjewel voor je reactie Salima! Ik heb het nu wel in de beschrijving gezet. 🙂

      1. Salima

        Graag gedaan. Ik ben al jaren een (stille) volger. Vind jouw blog geweldig. Leuke, duidelijke recepten en hele mooie foto’s. Word altijd geïnspireerd door jou en jouw gezin.

        1. Hoi Salima, wat een mooi compliment! Superleuk om te horen! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin