Kip Hawaï (kookvideo!)

Fruit in je avondeten, je houdt ervan of niet. Ik ben er over het algemeen niet zo dol op, maar in de kip Hawaï vind ik de warme ananas heerlijk combineren met de kip en de zoetzure saus. Die combinatie klopt gewoon. Vroeger trok ik nog weleens een pot kant-en-klare Hawaï-saus open, maar tegenwoordig maak ik hem zelf. Dat is heel makkelijk en bovendien véél lekkerder!

Serveer de kip Hawaï met gekookte rijst en eventueel een frisse komkommersalade.

Kookvideo's, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Kiprecepten, Snelle recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Eén reactie

Deel je liefde

  1. Roos

    Een geweldig lekker recept! Ik vond de saus alleen wat te dun dus die heb ik nog wat gebonden met bloem. Dankjewel!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde