Kipfilet pizzaiola

Malse kipfilets in Italiaanse pizzasaus; dat is deze kipfilet pizzaiola. Een heerlijk familiegerecht dat makkelijk is om te maken. Je kunt dit gerecht tot en met stap 3 in de bereiding hieronder al voorbereiden en afgedekt in de koelkast bewaren. ’s Avonds hoef je het dan alleen op te warmen in de oven (reken dan 10 minuten extra oventijd omdat het gerecht koud is). Lekker om te serveren met pasta, gnocchi, of gebakken aardappels en salade.

Familiegerechten, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Hoofdgerecht, Kiprecepten, Ovenrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(16 stemmen)
6 reacties

Verdeel je liefde

  1. Carin

    Vandaag dit recept gemaakt en ja hoor zelfs de kinderen vonden het lekkerrrrrrr.
    Zeker voor herhaling vatbaar. En het is heel eenvoudig te bereiden en zo klaar.

    1. Superleuk om te horen Carin! 🙂

  2. Astrid

    Vanavond klaargemaakt en gegeten. Was heerlijk

    1. Leuk om te horen Astrid!

  3. Marjolijn

    Ziet er erg aantrekkelijk uit!
    Staat dus vanavond ook op het menu.

    Dank je wel!!!

    1. Leuk Marjolijn, ben heel benieuwd hoe het gesmaakt heeft… 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin