Ingrediënten
- 500 g varkenshaas, fricandeau of hamlap, in blokjes gesneden net iets groter dan een dobbelsteen
- 567 g ananasstukjes op siroop, uitgelekt, sap en ananas apart bewaren
- 350 g basmatirijst
- 2 paprika’s, in stukken gesneden
- 2 bosuitjes, over de lengte gehalveerd, witte deel in stukken van 6 cm gesneden, groene deel fijngesneden (houd witte en groene deel apart)
- 2 knoflooktenen, uitgeperst
Beslag
- 350 g bloem
- 16 g bakpoeder
- 135 g maizena
- 5 g zout
- 1 ei
- 420 – 450 ml water
Zoetzure saus
- 1 el tomatenpuree
- 300 g ketchup
- 100 ml azijn
- 3 el suiker
- 1 el gembersiroop
- 1 el sojasaus
om 02:29
Ik woon in Colombia en gebruik heel vaak je recepten om hier fusion te koken. Colombia heeft een zeer rijk flora, maar in tegenstelling tot Peru, is weinig ervan tot de keuken doorgedrongen. Laat me alsjeblieft weten, als je denkt dat ik je vanuit hier met het één of ander kan helpen.
om 14:30
Ik ben geen vleesliefhebber en gebruik ipv hiervoor kant en klare kibbeling van bv de markt.