Koekiemonster Oreo brownie

Hoewel Halloween geen Nederlands feest is groeit mijn enthousiasme voor Halloween elk jaar. Zo was er afgelopen vrijdag in ons dorp een heuse Halloween optocht waarbij kinderen in hun engste outfit een rondje door het dorp liepen bijgelicht door hun zelfgemaakte lampion. Dat was gezellig hoor! Ella-Marie liep mee in haar heksenoutfit met bijbehorende punthoed. 🙂 Halloween is naast een griezelfeest dus ook vooral een leuk kinderfeest.

Deze koekiemonster Oreo brownie is eigenlijk gewoon een hele lekkere brownie met Oreo’s. Speciaal voor Halloween versierde ik de Oreo’s met griezelige, rode oogjes. Hallo koekiemonster Oreo brownie!

Wereldgerecht, Thema recepten, Seizoen, Amerikaanse recepten, Gebak, Chocolade, Herfstrecepten, Halloween, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Anita

    heb geen browniebakvorm, kan het ook in een andere bakvor?

    1. Ja hoor Anita, dat kan!

  2. marleentjeveldhuizen@hotmail.com

    Hey,wat leuk! Ik zag deze op de website van Martha Stewart vandaag,maar zo is het veel makkelijker. Nu hoef ik niks meer om te rekenen. Ik ga ze morgen gelijk maken! ☺️

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin