Krieltjes carbonara met ham en witlof

Deze krieltjes carbonara met ham en witlof zet je in een handomdraai op tafel. Anders dan in de klassieke carbonara mag je in dit gerecht het ei laten stollen. De kleine stukjes roerei maken dit gerecht extra lekker! Serveer met een gebraden gehaktbal, gebakken zalm, of met een salade. Een lekkere variatie maak je door de ham en witlof te vervangen door uitgebakken spekjes en champignons.

Hoofdgerecht, Budget, Eenpansgerechten, Snel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(49 stemmen)
4 reacties

Deel je liefde

  1. Ada van der Ploeg

    Wat een heerlijk recept!!!!
    Ga deze vaker maken…. makkelijk en snel klaar. 😋

    1. Leuk om te horen Ada! 🙂

  2. Wimvcl

    We hebben dit gerecht getest en het is zeker goedgekeurd. De kinderen 9 en 12 vonden het witloof niet zo geweldig erbij maar we gaan het in de toekomst nog eens maken en het witlof vervangen door spinazie. Maar als volwassen vonden wij het extreem lekker. Ik had al toevoeging gehakballetjes met paprika poeder doorheen het gehakt geroerd en peper en zout.
    Bedankt om dit recept te delen.

    1. Leuk om te horen en dat klinkt als een lekkere variant!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin