Lidl kerstdiner voor alleenstaande moeders

Lidl kerstdiner voor alleenstaande moeders

Enkele weken geleden (dinsdag 15 december 2015) was het weer tijd voor het Lidl kerstdiner. Mocht ik in 2014 zelf nog aanschuiven aan de feestelijk gedekte kersttafel, nu was het de beurt aan alleenstaande moeders die bij de voedselbank moeten aankloppen. Samen met een aantal andere foodbloggers hielp ik deze avond mee in de keuken en in de bediening. Wat een ervaring was dat!

Het decor voor deze bijzondere avond was de voormalige kruitfabriek in Muiden, nu omgetoverd tot evenementenlocatie EXPLORE van Peter Lute (bekend van televisieprogramma MasterChef Holland).

Betoverend mooi.

Onder leiding van Peter en zijn team werd er een heerlijk zesgangenkerstdiner voorbereid en geserveerd. De sfeer was geweldig. De moeders waren uitgelaten en de sfeer zat er goed in. Respect voor Peter en zijn team die alles in goede banen wisten te leiden en ondanks alle hectiek de tijd namen om ons te begeleiden. De enorme dankbaarheid van de moeders aan het einde van de avond was de mooiste beloning. Het is jullie gegund lieve moeders!

Zoals beloofd deel ik hierbij nog enkele mooie kiekjes van deze avond, met dank aan fotograaf Christ Clijsen. Enjoy!

K♥L ontdekt ..., Persoonlijk

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin