Lidl kerstdiner voor alleenstaande moeders

Lidl kerstdiner voor alleenstaande moeders

Enkele weken geleden (dinsdag 15 december 2015) was het weer tijd voor het Lidl kerstdiner. Mocht ik in 2014 zelf nog aanschuiven aan de feestelijk gedekte kersttafel, nu was het de beurt aan alleenstaande moeders die bij de voedselbank moeten aankloppen. Samen met een aantal andere foodbloggers hielp ik deze avond mee in de keuken en in de bediening. Wat een ervaring was dat!

Het decor voor deze bijzondere avond was de voormalige kruitfabriek in Muiden, nu omgetoverd tot evenementenlocatie EXPLORE van Peter Lute (bekend van televisieprogramma MasterChef Holland).

Betoverend mooi.

Onder leiding van Peter en zijn team werd er een heerlijk zesgangenkerstdiner voorbereid en geserveerd. De sfeer was geweldig. De moeders waren uitgelaten en de sfeer zat er goed in. Respect voor Peter en zijn team die alles in goede banen wisten te leiden en ondanks alle hectiek de tijd namen om ons te begeleiden. De enorme dankbaarheid van de moeders aan het einde van de avond was de mooiste beloning. Het is jullie gegund lieve moeders!

Zoals beloofd deel ik hierbij nog enkele mooie kiekjes van deze avond, met dank aan fotograaf Christ Clijsen. Enjoy!

K♥L ontdekt ..., Persoonlijk

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde