Loaded Potato Dipperz

Met een man in huis die dol is op voetbal staat hier in huize Verweij regelmatig een voetbalavondje op de planning. Anders dan de meeste vrouwen kijk ik vaak mee. Dankzij Johan zijn onvermoeibare uitleg over de spelregels kan ik het spelletje tegenwoordig wel waarderen. Dat er negentig minutenlang tweeëntwintig strak afgetrainde mannen door het beeld heen hollen, heeft daar verder natuurlijk niets mee te maken. En als die spannende voetbalwedstrijd vergezeld wordt door een lekker hapje en drankje, hoor je mij helemaal niet klagen. Huiskamerentertainment ten top!

Een van onze favoriete voetbalhapjes zijn de loaded nachos: tortillachips bestrooid met gehakt, kaas en gegratineerd in de oven. Je zet ze op tafel en iedereen kan er lekker van ‘plukken’.

Toen ik onlangs de nieuwe Potato Dipperz van Lamb Weston ontdekte, wist ik direct waarvoor ik ze wilde gebruiken: loaded Potato Dipperz! Potato Dipperz zijn dungesneden aardappeltjes met schil die door hun speciale scoop-vorm ideaal zijn om te dippen.

Of je gebruikt ze dus voor deze loaded Potato Dipperz: Potato Dipperz uit de oven bestrooid met een Mexicaans gehaktmengsel, kaas en gegratineerd in de oven. Om de naam eer aan te doen (loaded betekent in dit geval afgeladen vol) bestrooi je ze na het gratineren nog extra met wat achtergehouden verse ingrediënten en serveer ze met een lekkere zure-roomdip.

Aanvallen!

Loaded Potato Dipperz

Inspiratie, Kookvideo's, Themarecepten, Wereldgerechten, Mannenvoer, Mexicaanse recepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Vleesrecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

2 reacties

Deel je liefde

  1. Irma

    Net gemaakt, smaakt goed alleen de aardappeldippers waren zacht geworden zodat eten met de hand bijna onmogelijk werd dus op een bord geschept en lekker gepeuzeld…
    Ik heb de Dipperz bij de Plus gekocht.

  2. Elisa

    Oeeh dit lijkt me echt heerlijk!
    Eens kijken of ik die dipperz ergens kan vinden!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde