Ingrediënten
- 6 zachte tortillawraps (m)
- 400 kipdijfilet, in reepjes gesneden
- 1 ui, fijngesneden
- 2 tenen knoflook, uitgeperst
- 2 lente-uitjes, fijngesneden
- 2 el Mexicaanse kruidenmix (deze zelfgemaakte of gekocht: bijv. fajita kruidenmix)
- 2 paprika’s (rood en groen), in reepjes gesneden
- 1 klein blikje mais, uitgelekt
- 125 g crème fraîche
- 2 el frito
- 100 g geraspte gratinkaas (of jong belegen kan ook)
- 15 g koriander, fijngehakt
Optioneel om erbij te serveren
- Guacamole
om 19:00
Heb het nu zelf geprobeerd en het was heel erg lekker. Maar heb je misschien ook een recept voor quacamole?
om 09:17
Ik heb de link naar het recept voor guacamole erbij gezet. Voor een heel eenvoudige en snelle variant: avocado prakken of glad mixen met staafmixer en op smaak brengen met zout en peper (ik gebruik soms ook Maggie, dat vind ik een lekkere hartige smaak geven) en een beetje citroensap. Avocado heeft zo’n lekkere smaak dat hij eigenlijk maar heel weinig nodig heeft.
om 16:42
Hoe heet moet de oven?
om 12:26
Ik heb het erbij gezet!