Mexicaanse wraps met kip en paprika

Mexicaanse wraps komen bij ons regelmatig op tafel. Je kunt er eindeloos mee variëren. In deze variant vul ik de wraps met gekruide kip — kipdijfilet, deze blijft lekker mals en sappig —, paprika en mais. Heel eenvoudig om te maken en bomvol smaak. De wraps bestrooi ik met kaas en gratineer ik in de oven. Zo krijgen ze een mooi goudbruin en knapperig kaaskorstje. Lekker om te serveren met (zelfgemaakte) guacamole en een lepeltje crème fraîche.

Menu, Ovenschotels, Wereldgerechten, Mexicaanse recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten, Ovenrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(35 stemmen)
4 reacties

Deel je reactie

  1. L.Hulsker

    Heb het nu zelf geprobeerd en het was heel erg lekker. Maar heb je misschien ook een recept voor quacamole?

    1. Ik heb de link naar het recept voor guacamole erbij gezet. Voor een heel eenvoudige en snelle variant: avocado prakken of glad mixen met staafmixer en op smaak brengen met zout en peper (ik gebruik soms ook Maggie, dat vind ik een lekkere hartige smaak geven) en een beetje citroensap. Avocado heeft zo’n lekkere smaak dat hij eigenlijk maar heel weinig nodig heeft.

  2. L.Hulsker

    Hoe heet moet de oven?

    1. Ik heb het erbij gezet!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde