Mexicaanse wraps met kip en paprika

Mexicaanse wraps komen bij ons regelmatig op tafel. Je kunt er eindeloos mee variëren. In deze variant vul ik de wraps met gekruide kip — kipdijfilet, deze blijft lekker mals en sappig —, paprika en mais. Heel eenvoudig om te maken en bomvol smaak. De wraps bestrooi ik met kaas en gratineer ik in de oven. Zo krijgen ze een mooi goudbruin en knapperig kaaskorstje. Lekker om te serveren met (zelfgemaakte) guacamole en een lepeltje crème fraîche.

Menu, Wereldgerecht, Mexicaanse recepten, Hoofdgerecht, Kiprecepten, Ovenrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(20 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. L.Hulsker

    Heb het nu zelf geprobeerd en het was heel erg lekker. Maar heb je misschien ook een recept voor quacamole?

    1. Ik heb de link naar het recept voor guacamole erbij gezet. Voor een heel eenvoudige en snelle variant: avocado prakken of glad mixen met staafmixer en op smaak brengen met zout en peper (ik gebruik soms ook Maggie, dat vind ik een lekkere hartige smaak geven) en een beetje citroensap. Avocado heeft zo’n lekkere smaak dat hij eigenlijk maar heel weinig nodig heeft.

  2. L.Hulsker

    Hoe heet moet de oven?

    1. Ik heb het erbij gezet!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin