Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Maal de koekjes (houd 1 koekje achter) tot fijn kruim in de keukenmachine met hakmes. Verdeel het koekkruim over de bodem van de vier glazen.
Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker. Klop in een andere kom de Monchou met de basterdsuiker romig en zacht. Voeg de slagroom in drie stappen toe aan de Monchou en spatel er luchtig doorheen. Verdeel het monchoumengsel over de vier glazen.
Maak de aardbeien schoon en verwijder de kroontjes. Snijd de aardbeien in stukjes en schep ze in een kom om met de aardbeienjam. Schep de aardbeien bovenop de glazen.
Zet minimaal 2 uur of een hele nacht in de koelkast om op te stijven.
om 12:20
ik wil graag recepten via de mail ontvangen
om 18:34
hoe kan je dit suikervrij maken