Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Ik ben dol op de traditionele oliebol met appel en rozijnen, maar vind het ook leuk om te experimenteren. Zo maakte ik deze oliebollen met frambozen en witte chocolade. Een heerlijke combi die zeker de moeite waard is om te maken. Probeer het zelf en laat me weten wat je ervan vindt, ik ben benieuwd! 🙂
Wereldgerecht, Thema recepten, Oud-en-nieuwrecepten, Hollandse recepten, Gebak, Chocolade, Zoet
*Ik gebruikte gevriesdroogde frambozen, die bevatten geen vocht en zijn ideaal om te verwerken in gebak als je wel de smaak maar niet het vocht wilt. Maar je kunt ook prima verse frambozen gebruiken. Omdat die in gewicht zwaarder zijn kun je 125 gram verse frambozen aanhouden.
Verdeel je liefde