Omeletwrap met zalm en tzatziki


Zin om jezelf of je lief te verwennen met een lekkere lunch? Deze omeletwrap met gerookte zalm en snelle, zelfgemaakte tzatziki is gemaakt in een handomdraai en verslavend lekker!

Menu, Ontbijt, Lunch

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 1 tl gedroogde dille
  • 1 tl gedroogde bieslook
  • 1 tl gedroogde peterselie
  • 2 plakjes gerookte zalm
  • 2 el Griekse yoghurt
  • 1/4 komkommer
  • 1/4 rode ui, in ringen
  • Paar blaadjes zachte kropsla
  • Olijfolie

 

Bereiding

Klop de eieren los in een kom met de gedroogde kruiden en breng op smaak met zout en peper uit de molen. Verhit een koekenpan met een scheutje olijfolie en voeg het eimengsel toe. Bak de omelet op laag tot middelhoog vuur tot de bovenkant net gestold is. Schuif de omelet voorzichtig op een bord.

Rasp de komkommer grof met de rasp en knijp met je handen het vocht eruit. Roer de geraspte komkommer door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout uit de molen.

Besmeer de omelet met de tzatziki en beleg met de plakken zalm, sla en rode ui. Vouw de zijkanten van de omelet dicht en zet eventueel vast met een prikker. Serveer direct.

Omeletwrap met zalm en tzatziki

 

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin