Ovenschotel met rodekool, gehakt en appel

Ben jij ook zo’n liefhebber van ovenschotels? Vooral in de winter kan ik er geen genoeg van krijgen. Deze ovenschotel met rodekool, gehakt en gebakken appel kun je makkelijk van tevoren maken zodat je hem ’s avonds alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven. Ideaal als je ’s avonds weinig tijd hebt om te koken maar toch lekker wilt eten, of handig als je eters krijgt en niet de hele tijd in de keuken wilt staan. 

In plaats van gehakt smaakt deze ovenschotel ook heerlijk met stoof- of draadjesvlees!

Herfstrecepten, Seizoen, Winterrecepten, Hoofdgerecht, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(13 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin