Ovenschotel met rodekool, gehakt en appel

Ben jij ook zo’n liefhebber van ovenschotels? Vooral in de winter kan ik er geen genoeg van krijgen. Deze ovenschotel met rodekool, gehakt en gebakken appel kun je makkelijk van tevoren maken zodat je hem ’s avonds alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven. Ideaal als je ’s avonds weinig tijd hebt om te koken maar toch lekker wilt eten, of handig als je eters krijgt en niet de hele tijd in de keuken wilt staan. 

In plaats van gehakt smaakt deze ovenschotel ook heerlijk met stoof- of draadjesvlees!

Seizoen, Herfstrecepten, Ovenrecepten, Vleesrecepten, Winterrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(7 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin