Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?
Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Pasta met kip, broccoli en roomsaus

Vroeger maakte ik deze pasta met een zakje kaassaus, maar inmiddels weet ik hoe je die net zo lekker (en net zo makkelijk!) zelf maakt. Deze pasta met kip, broccoli en roomsaus is hier in huize Verweij al jaren een favoriet!
Heb jij ook zo’n lekker pastarecept die geliefd is bij het hele gezin? Laat het me weten in een reactie hieronder, ik ben heel benieuwd!
Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Hoofdgerecht, Kiprecepten, Pastarecepten
om 19:56
Het is echt een heerlijk recept.. Ik voeg nog courgette en champignons toe.
Zo krijgen de kids ongemerkt meer groenten binnen.
Zou je de saus een dag van te voren kunnen maken?
Groetjes,
om 12:32
Extra groenten zijn altijd een goed idee. Ik denk dat je de saus wel van tevoren kunt maken, maar heb hier zelf nog geen ervaring mee. Ben wel benieuwd naar het resultaat Kelly! 🙂
om 18:30
Vandaag voor het eerst gemaakt en dit is echt een blijvertje, echt heerlijk ! Wel een flinke caloriebom ben ik bang?
om 23:49
Wat doe je met de bacon als je die gebakken hebt? Daarna zie ik m niet meer terug in t recept..
om 10:33
Hoi Barbara, het stond erbij, maar heb het iets aangepast zodat het duidelijker is. Succes!
om 19:02
Heerlijk recept! Chamoignons erbij gedaan, is er ook lekker in;-)
om 19:43
Vandaag ook gemaakt, super lekker en inderdaad voordat de spek, ui en knoflook in de pan gaat, nog effe vlug handje vol champignons erin, dat zou zeker welkom zijn… Weer super gerecht Annemiek. Dankjewel
om 10:45
Champignons kunnen hier zeker in verwerkt worden! Goed idee. Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft. 🙂
om 23:48
Wat doe je met de bacon als je die gebakken hebt? Daarna zie ik m niet meer terug in t recept
om 18:56
Wat een heerlijk recept! Blij mee! Dankjewel weer. Ze vragen bij elk nieuw maal dat ik op tafel tover al: ‘Weer van Annemiek, mam?’ Hahaha…
om 13:54
Ooooooh wat een mooi compliment Yvon! Heel leuk om te horen! 🙂
om 13:05
Je bent de broccoli vergeten in de ingrediënten lijst. Maar dit lijkt me erg lekker.
om 13:19
Whooops! Dank voor het melden! Hij staat er nu bij. 🙂