Pasta met romige kaassaus (uit Lekker makkelijk)

Een heerlijke en makkelijk te maken pasta met kippendij, broccoli en romige kaassaus met gorgonzola. Ik heb hier echt van zitten smullen. Het recept komt uit het nieuwste kookboek van Pauline en Annika Weuring — bekend van de foodblog Uit Pauline’s Keuken — Lekker Makkelijk. In dit boek vind je meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. De recepten zijn ingedeeld in de hoofdstukken: snel klaar, 6 ingrediënten, uit de oven, simpel, comfort food, zoet en basisrecepten. Achterin het boek vind je nog antwoordt op veelgestelde vragen en een handig schema om te zien hoeveel water je moet toevoegen aan ingrediënten zoals bijvoorbeeld rijst en pasta en hoelang ze moeten koken. De fotografie in het boek is rustig en licht en het boek is mooi vormgegeven. Een prachtig boek om doorheen te bladeren en inspiratie op te doen voor het avondeten.

Inmiddels hebben we deze pasta al meerdere keren gegeten, want ook man en kind vinden het lekker. Wij laten de kip ook weleens achterwege, want ook dan is dit een heerlijk gerecht.

Kookboekrecepten, Menu, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten, Pastarecepten, Snelle recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(15 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde