Pasta pesto met kippendij en gegrilde groenten

Deze heb je al vaker voorbij zien komen: pasta pesto met kip! Echt, ik kan er geen genoeg van krijgen! Het liefst maak ik hem met mijn zelfgemaakte pesto, omdat de pestoroomsaus dan nog intenser en rijker van smaak is. Dit keer gebruik ik kippendijen in plaats van kipfilet omdat die lekkers sappig en mals blijven. Voor de vitamientjes voeg ik gegrilde groenten toe. Die passen perfect bij deze pasta pesto! 

Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Hoofdgerecht, Kiprecepten, Pastarecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin