Pasteitje met zalm en doperwten

Nu het bijna Pasen is zie je in de winkel weer van die leuke pasteibakjes in de vorm van een paashaas liggen. Daar wilde ik iets mee doen. Ik besloot de ragout achterwege te laten en de pasteitjes te vullen met zalm, doperwten en een romige quichevulling van crème fraîche en ei. Een leuk voorgerecht om tijdens het paasdiner te serveren, of zet ze op tafel tijdens de paasbrunch.

Voorbereiden

Je kunt deze pasteitjes met zalm en doperwten voorbereiden door ze eerder al af te bakken en later afgedekt met aluminiumfolie weer op te warmen in de oven. Of bereid ze voor tot en met stap 2 hieronder zodat je moment suprême snel klaar bent.

Paasrecepten, Lunchrecepten, Voorgerechten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(12 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde