Variatietips!
Groenten: Je kunt de paprika ook vervangen door 1 of 2 in blokjes gesneden vleestomaten. Voeg deze de laatste 3 minuten van de kooktijd toe aan het pannetje.
Kip: Je kunt dit pannetje ook maken met gesneden kipfilet of kipdijfilet. Houd er rekening mee dat kipfilet sneller gaar is. Deze kun je na het aanbakken uit de pan scheppen en later nog even meewarmen in de saus, dan blijft hij sappig en mals. Het is lekker om kip vooraf te marineren in een scheutje sojasaus.
Nog meer lekkere maaltijdpannetjes vind je hier.
om 09:28
Dit recept van de week gemaakt, we hebben zitten smullen.
Dank je wel voor je heerlijke recepten, het is een groeiend aantal.
We genieten er van
om 16:42
Deze lijkt me heerlijk ik wil hem graag maken maar zou je de sambal ook kunnen vervangen door iets anders? wij houden niet zo van pittig
om 11:52
Hoi Ella, sambal manis is zoete sambal en niet zo heel pittig. Maar als je het niet wilt gebruiken kun je het gewoon weglaten. Je hoeft het niet door iets anders te vervangen.
om 11:22
Gister gemaakt, echt heerlijk! Feestje op tafel deze houden we erin! Bedankt voor je recept🙏🏻
om 08:42
Superleuk om te horen Ella! 🙂
om 16:01
Pindakaas met runderbouillon ?? Is het echt lekker ?? Ik wil dit gerecht voor een aantal oudere bewoners in een huiskamer (gesloten afdeling) maken .Het enige wat nog goed functioneert is hun smaak , maar ik ben bang dat zij dit te flauw vinden. Kan ik nog wat aan de pindasaus toevoegen ?? Zoals ketjap en kruiden ?
om 17:25
Hoi Karin, wij vonden hem erg lekker, maar smaken verschillen natuurlijk. Voel je gerust vrij om nog iets extra’s toe te voegen als je vindt dat hij dat nodig heeft. Tip: ik zou de saus eerst proeven en dan pas bepalen wat hij nodig heeft.