Pistache koekjes met witte chocolade

Deze pistache koekjes met witte chocolade zijn een echte traktatie. Ze hebben een zachte, fijne pistachesmaak en de stukjes witte chocolade geven een lekkere bite. Bovendien zijn deze koekjes heel makkelijk om te maken.

Koekjesdeeg

Voor het beste resultaat laat je het koekjesdeeg minimaal een uurtje rusten in de koelkast, maar langer mag ook. De koekjes lopen dan minder uit in de oven.

Pistache en witte chocolade

Ik beleg de pistache koekjes de laatste paar minuten van de oventijd met grof gehakte pistachenoten en stukjes witte chocolade. Dat ziet er smakelijk uit en maakt de koekjes extra lekker! Je kunt speciale witte chocoladedruppels gebruiken voor dit recept maar ik hakte een reep witte chocolade in stukjes. Dat gaat ook prima.

Chocolate chip koekjes

Heb je de smaak te pakken van het koekjes bakken? Probeer ook deze klassieke chocolate chip koekjes met pure chocolade!

Pistache koekjes met witte chocolade

Zoete recepten, Chocoladerecepten, Koekjesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(5 stemmen)
3 reacties

Deel je reactie

  1. Annenieke

    Annemiek, vraag

    Druk je de balletjes eerst nog plat of gaan ze als bolletje de ocen in.

    Groet
    Annemieke

    1. A

      Er moet oven staan.

      Gaat om de pistache koekjes

      Groet
      Annemieke

    2. Ze gaan als balletje de oven in.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde