Pistolet tomaat mozzarella

Een warme pistolet uit de oven belegd met pesto, tomaat en smeltende mozzarella. Heerlijk als lunch, warme snack tussendoor, of serveer bij een kommetje soep voor het avondeten! 

Menu, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Lunch

Ingrediënten

  • 2 afbakpistoletjes
  • 2 el groene pesto
  • 2 tomaten, zaadlijst en sap verwijderd, in blokjes gesneden
  • 1 bolletje mozzarella, in blokjes gesneden
  • 2 tl oregano
  • Extra vierge olijfolie

Verder nodig

  • Vel bakpapier

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.
  2. Meng de blokjes tomaat en mozzarella in een kom met een scheutje olijfolie, de oregano en breng op smaak met zout en peper uit de molen.
  3. Snijd de pistoletjes open en leg ze op het bakblik. Bestrijk de opengesneden kant van het brood met pesto en beleg met het tomaat-mozzarellamengsel.
  4. Bak in het midden van de oven 10 tot 15 minuten, of tot de broodjes goudbruin zijn en de mozzarella is gesmolten.

Pistolet tomaat mozzarella

Vond je dit een lekker recept? Laat het me weten in een reactie hieronder, of tag #keukenliefde!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin