Pita tosti tomaat mozzarella

Een keer wat anders dan een tosti ham kaas? Deze pita tosti met tomaat en smeltende mozzarella maak je in de oven! Heerlijk als lunch, of serveer bij een kommetje soep.

Menu, Lunch

Ingrediënten

  • 2 pitabroodjes
  • 1/2 sjalotje, fijngesnipperd
  • 1/2 bol mozzarella, in kleine blokjes
  • 1 tl gedroogde basilicum
  • 1 tl geconcentreerde tomatenpuree
  • 1 tomaat, zaadlijst en sap verwijderd, in kleine blokjes gesneden
  • 15 g (jong)belegen kaas, in kleine blokjes

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier. Snijd de pitabroodjes voorzichtig open, niet helemaal anders loopt de vulling eruit.

Meng de overige ingrediënten in een kom door elkaar. Stop de vulling in de pitabroodjes. Leg de pitabroodjes op het bakblik en bak ze ca. 10 minuten in het midden van de oven, tot ze goudbruin zijn en de kaas is gesmolten.

Pita tosti tomaat mozzarella

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin