Pitabrood caprese

Een keer wat anders dan een broodje kaas of tosti als lunch? Johan maakte onlangs deze pitabrood caprese als lunchgerecht. Supersimpel om te maken en erg lekker!

Menu, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Lunch

Ingrediënten

  • 2 pitabroodjes
  • 1 grote tomaat, in plakjes
  • 1/2 bol mozzarella, in plakken
  • Handje verse basilicumblaadjes
  • Handje fijngesneden ijsbergsla
  • Crema balsamico

Verder nodig

  • Broodrooster

 

 

Bereiding

Rooster het brood in de broodrooster. Snijd de pitabroodjes open, niet helemaal, en laat ze iets afkoelen.

Vul de pitabroodjes met ijsbergsla, tomaat, mozzarella, basilicum en maak af met wat druppels crema balsamico.

Serveer direct.

Pitabrood caprese

Pitabrood caprese

Pitabrood caprese

Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE

Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel nu!

Heb je van dit recept genoten?

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin