Pizza hapje met chorizo, paprika en olijf

Dit lekkere pizza hapje met chorizo, paprika en olijf maak je in een handomdraai met een rol vers pizzadeeg. Voor de topping gebruik ik chorizo, paprika en olijf, maar je kunt ook andere toppings gebruiken. Kijk gewoon wat je in huis hebt liggen en maak je eigen heerlijke pizzacreatie! 

Menu, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Voor bij de borrel

Ingrediënten

Voor ca. 18 stuks

Basis

  • 1 rol vers pizzadeeg
  • 100 ml pizzasaus
  • 150 g geraspte kaas voor pizza

Topping

  • 1/3 rode paprika, in kleine stukjes gesneden
  • 5 cm harde chorizoworst, in kleine stukjes gesneden
  • 15 zwarte olijven, in plakjes gesneden
  • Gedroogde oregano

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.

Rol het pizzadeeg uit en snijd in circa 18 gelijke stukken. Beleg elk stukje pizzadeeg met een theelepel pizzasaus, wat kaas en de overige ingrediënten. Bestrooi met wat oregano.

Bak in het midden van de oven circa 15 minuten, of tot de pizzaatjes goudbruin zijn.

Serveer direct.

Pizza hapje met chorizo, paprika en olijf

Pizza hapje met chorizo, paprika en olijf

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin