Plaatpizza om te delen

Het is geen geheim dat Johan en ik dol zijn op pizza. Ik heb het dan niet over een pizza van Domino’s of van New York pizza, maar een zelfgemaakte pizza met vers pizzadeeg. Het liefst maak ik het pizzadeeg zelf – dat is echt een fluitje van een cent, bekijk hier mijn video – maar als ik geen tijd heb is een rol vers pizzadeeg uit de supermarkt een prima alternatief.

Dit keer maak ik een grote plaatpizza om te delen die ik beleg in vier smaken: margherita, champignon en prosciutto, spicy pepperoni en barbecue chicken. Makkelijk om te maken en voor ieder wat wils!

Wereldgerecht, Ovenrecepten, Italiaanse recepten, Snel, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin