Plaatpizza om te delen

Het is geen geheim dat Johan en ik dol zijn op pizza. Ik heb het dan niet over een pizza van Domino’s of van New York pizza, maar een zelfgemaakte pizza met vers pizzadeeg. Het liefst maak ik het pizzadeeg zelf – dat is echt een fluitje van een cent, bekijk hier mijn video – maar als ik geen tijd heb is een rol vers pizzadeeg uit de supermarkt een prima alternatief.

Dit keer maak ik een grote plaatpizza om te delen die ik beleg in vier smaken: margherita, champignon en prosciutto, spicy pepperoni en barbecue chicken. Makkelijk om te maken en voor ieder wat wils!

Wereldgerecht, Ovenrecepten, Italiaanse recepten, Snel, Hoofdgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin