Plaatpizza om te delen

Het is geen geheim dat Johan en ik dol zijn op pizza. Ik heb het dan niet over een pizza van Domino’s of van New York pizza, maar een zelfgemaakte pizza met vers pizzadeeg. Het liefst maak ik het pizzadeeg zelf – dat is echt een fluitje van een cent, bekijk hier mijn video – maar als ik geen tijd heb is een rol vers pizzadeeg uit de supermarkt een prima alternatief.

Dit keer maak ik een grote plaatpizza om te delen die ik beleg in vier smaken: margherita, champignon en prosciutto, spicy pepperoni en barbecue chicken. Makkelijk om te maken en voor ieder wat wils!

Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Snelle recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde