Portobello met geitenkaas

Een eenvoudig voorgerecht serveren tijdens het kerstdiner? Een gevulde portobello vindt (bijna) iedereen lekker! Makkelijker dan dit recept wordt het niet: je vult de portobello met een plak verse geitenkaas, wat gehakte hazelnootjes erover en een vleugje honing en dan even bakken in de oven. Je serveert hem op een bedje van aangemaakte, frisse sla.

Thema recepten, Menu, Kerstrecepten, Voorgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Yvonne

    Haha, maar goed dat je er bij zet dat bijna iedereen dit lekker vindt.
    Ik griezel hier van.

  2. Maria

    Ziet er lekker uit,ga ik zeker uit proberen

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin