Portobello met geitenkaas

Een eenvoudig voorgerecht serveren tijdens het kerstdiner? Een gevulde portobello vindt (bijna) iedereen lekker! Makkelijker dan dit recept wordt het niet: je vult de portobello met een plak verse geitenkaas, wat gehakte hazelnootjes erover en een vleugje honing en dan even bakken in de oven. Je serveert hem op een bedje van aangemaakte, frisse sla.

Thema recepten, Menu, Kerstrecepten, Voorgerecht

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Yvonne

    Haha, maar goed dat je er bij zet dat bijna iedereen dit lekker vindt.
    Ik griezel hier van.

  2. Maria

    Ziet er lekker uit,ga ik zeker uit proberen

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin