Quesadilla met ham en kaas

Jezelf verwennen met een lekkere lunch? De Mexicaanse quesadilla is net zo snel klaar als een tosti en minstens zo smakelijk! Deze quesadilla is belegd met tomatensaus, ui, ham en kaas. Echt een aanrader! 

Menu, Wereldgerecht, Mexicaanse recepten, Lunch

Ingrediënten

  • 2 grote tortillawraps
  • 1 à 2 el tomatendipsaus (liefst pittig)
  • 3 plakken beenham
  • Plakjes kaas
  • 1/2 kleine ui, in ringen
  • 1 stengel lente-ui voor garnering
  • Olie om in te bakken

Verder nodig

  • Koekenpan

 

Bereiding

Besmeer één tortillawrap met tomatensausdip en beleg met ham, ui en kaas. Dek af met de andere tortillawrap.

Verhit de koekenpan met een scheutje olie en leg de tortillawrap erin. Bak op middelhoog vuur 2 à 3 minuten aan beide kanten tot de wrap goudbruin en de kaas gesmolten is.

Schuif de tortillawrap op een snijdplank en snijd in vieren (makkelijk met een pizzasnijder). Leg op een bord en bestrooi met wat lente-ui. Serveer indien gewenst met wat extra tomatensausdip.

Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. marbia

    Vanavond gemaakt en er hebben pubers heerlijk gegeten, 2 konden een hele niet op, maar de 3de heeft ze geholpen ;-))
    Deze blijft, heb hem alweer voor over een aantal weken geplant.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin