Quesadilla met kip en avocado

Zin in een lekkere lunch? Ik heb altijd tortillawraps in de kelderkast liggen om een quesadilla te maken: de Mexicaanse tosti! Deze Mexicaanse quesadilla met kip en avocado is zo gemaakt en superlekker!

Menu, Wereldgerecht, Mexicaanse recepten, Lunch

Ingrediënten

  • 4 kleine tortillawraps
  • 1 kipfilet
  • Mexicaanse kruiden of kipkruiden
  • 100 g geraspte cheddar
  • 1 avocado, in plakjes gesneden
  • 1/2 rode paprika, in ringen
  • 2 el mais, uitgelekt
  • 1 el gesneden jalapeño pepers uit een pot, uitgelekt

 

Bereiding

Verhit een koekenpan met boter of olie. Bestrooi de kipfilet met de Mexicaanse kruiden en bak in de koekenpan aan beide kanten goudbruin en gaar. Laat de kipfilet iets afkoelen en snijd dan in plakken.

Beleg twee tortillawraps met de helft van de cheddar, gevolgd door de kip, avocado, paprika, mais, jalapeño en bestrooi met de overige cheddar. Dek af met de overige twee wraps.

Verhit de koekenpan opnieuw met boter of olie en bak de quesadilla’s in de koekenpan tot ze aan beide kanten goudbruin zijn en de kaas gesmolten is. Keer de quesadilla’s halverwege om.

Snijd de quesadilla’s doormidden en serveer direct.

Quesadilla met kip en avocado

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin