Red velvet cake

Gesponsord — Wat een plaatje hè! Deze prachtige red velvet cake bakte ik vorige week samen met de winnaars van de bakworkshop met Kenwood en MjamTaart. Wat een gezellige middag was dat! Ik geniet er nog steeds een beetje van na.

Deze red velvet cake is een beetje van mijzelf en een beetje van Menno (Heel Holland Bakt). 🙂 Kenmerkend voor de red velvet cake is de diep, donkerrode kleur met fluweelzachte, subtiele chocoladesmaak, afgewerkt met een heerlijke laag roomkaasglazuur. Een onweerstaanbare combi!

Voor een echt wow-effect snijd ik de cake in drie lagen en werk hem rondom af met roomkaasglazuur en wat verkruimelde red velvet, zo verklap je al een beetje wat erin zit. Vind je dit teveel werk, dan kun je ook voor de makkelijke variant gaan zoals ik deed bij deze oranjetaart. Wat je ook kiest, je bent succes verzekerd! 

Thema recepten, Kerstrecepten, Moederdag, Valentijnsrecepten, Zoet, Gebak

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin