Variatietips!
- Vleesliefhebbers kunnen een gebraden gehaktbal met jus toevoegen.
- Geen liefhebber van geitenkaas? Laat gewoon achterwege, of vervang door gorgonzola of blokjes komijnekaas.
Een heerlijke, vegetarische rodekoolstamppot met frisse appel, zachte geitenkaas en walnoot. Als je de rodekool zelf maakt kun je dit al een dag van tevoren doen. Dan ben je op de dag zelf zo klaar. Je mist het vlees in deze stamppot helemaal niet, maar wil je toch vlees toevoegen, zie dan onderstaande tip.
Herfstrecepten, Winterrecepten, Hoofdgerechten, Stamppotrecepten, Vegetarische recepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Variatietips!
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!
Deel je liefde