Rodekoolstamppot met appel, geitenkaas en walnoot

Een heerlijke, vegetarische rodekoolstamppot met frisse appel, zachte geitenkaas en walnoot. Als je de rodekool zelf maakt kun je dit al een dag van tevoren doen. Dan ben je op de dag zelf zo klaar. Je mist het vlees in deze stamppot helemaal niet, maar wil je toch vlees toevoegen, zie dan onderstaande tip.

Herfstrecepten, Winterrecepten, Hoofdgerechten, Stamppotrecepten, Vegetarische recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(9 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde