Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Deze romige aardappelsalade met frisse augurk en bieslook maak je heel makkelijk zelf. Door een deel van de mayonaise te vervangen door yoghurt is hij wat lichter en frisser van smaak. Heerlijk om bij de barbecue te serveren, maar ook lekker als lunch of bijgerecht.
Thema recepten, Seizoen, Barbecuerecepten, Aardappel en meer, Zomerrecepten, Bijgerecht, Salades
Gaar de krieltjes voor zoals omschreven staat op de verpakking. Ik gaarde ze in de magnetron. Laat de krieltjes afkoelen en snijd ze in plakjes.
Meng de krieltjes in een kom met de overige ingrediënten. Breng op smaak met zout en peper uit de molen. Indien gewenst kun je wat extra augurkennat, mayo of yoghurt toevoegen naar eigen smaak.
om 12:16
Ik heb nog 400 gram gekookte en afgekoelde sperziebonen toegevoegd.
om 02:37
Ik gebruik altijd de Kesbeke zuren en het sap. Dat is echt de lekkerste !