Romige aardappelsalade met augurk

Deze romige aardappelsalade met frisse augurk en bieslook maak je heel makkelijk zelf. Door een deel van de mayonaise te vervangen door yoghurt is hij wat lichter en frisser van smaak. Heerlijk om bij de barbecue te serveren, maar ook lekker als lunch of bijgerecht. 

Thema recepten, Seizoen, Barbecuerecepten, Aardappel en meer, Zomerrecepten, Bijgerecht, Salades

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(1 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. frankavsh

    Ik heb nog 400 gram gekookte en afgekoelde sperziebonen toegevoegd.

  2. Marianne Gillesen

    Ik gebruik altijd de Kesbeke zuren en het sap. Dat is echt de lekkerste !

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin