Romige aardappelsalade met augurk

Deze romige aardappelsalade met frisse augurk en bieslook maak je heel makkelijk zelf. Door een deel van de mayonaise te vervangen door yoghurt is hij wat lichter en frisser van smaak. Heerlijk om bij de barbecue te serveren, maar ook lekker als lunch of bijgerecht. 

Seizoen, Thema recepten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Bijgerecht, Salades, Aardappel en meer

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(11 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. frankavsh

    Ik heb nog 400 gram gekookte en afgekoelde sperziebonen toegevoegd.

  2. Marianne Gillesen

    Ik gebruik altijd de Kesbeke zuren en het sap. Dat is echt de lekkerste !

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin