Romige aardappelsalade met augurk

Deze romige aardappelsalade met frisse augurk en bieslook maak je heel makkelijk zelf. Door een deel van de mayonaise te vervangen door yoghurt is hij wat lichter en frisser van smaak. Heerlijk om bij de barbecue te serveren, maar ook lekker als lunch of bijgerecht. 

Seizoen, Thema recepten, Aardappel en meer, Barbecuerecepten, Zomerrecepten, Bijgerecht, Salades

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(2 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. frankavsh

    Ik heb nog 400 gram gekookte en afgekoelde sperziebonen toegevoegd.

  2. Marianne Gillesen

    Ik gebruik altijd de Kesbeke zuren en het sap. Dat is echt de lekkerste !

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin