Bereiding
Pan met water aan de kook brengen. Kaastortellini toevoegen en 10 minuten koken. De laatste 6 minuten van de kooktijd de bloemkool toevoegen.
Ondertussen koekenpan verhitten met scheutje olijfolie. Spekblokjes langzaam uitbakken. Prei en knoflook toevoegen en meebakken tot ze zacht zijn. Crème fraîche, de helft van de Parmezaan en een soeplepel van het pastakookvocht toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Op smaak brengen met zout en peper. Saus 1 minuut zachtjes laten pruttelen.
Tortellini en bloemkool afgieten en door de saus roeren. Opscheppen en garneren met rucola en overige Parmezaan.

om 19:39
Een heerlijk recept, ga ik zeker vaker maken.
De rucola er over heen is echt lekker.
om 14:29
Heerlijk recept. Dit gaat vaker op tafel komen:)
om 19:21
Zonder ook maar een korreltje zout toegevoegd te hebben was het vies zout. Pff, volgende keer maar ongerookte spekjes of ham proberen
om 18:51
Die geur……. geweldig!!
om 18:33
Dit was echt heel lekker
om 08:37
Leuk om te horen Rida! 🙂