Romige preisoep met mosterd en beenham

Prei is een veelzijdige groente waar je alle kanten mee op kan. Je kunt er ook heerlijke soep van maken. Deze preisoep is verrijkt met een vleugje room en mosterd en wordt geserveerd met reepjes ham!

Menu, Hoofdgerecht, Budget, Eenpansgerechten, Snel, Soep

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(8 stemmen)
7 reacties

Verdeel je liefde

  1. Corine

    Ik ben kookroom vergeten te kopen. Hoe kan ik deze vervangen?

    1. Je kunt ook slagroom gebruiken, of anders een scheutje koffiemelk kan ook.

      1. Corine

        Beide heb ik ook niet in huis. Wel kwark of volle melk? Kan dat?

        1. Volle melk kan, maar het is geen room. Het romige, zachte effect krijg je er dus niet mee.

          1. M@rgo

            Als lunchgerecht gemaakt vandaag, heerlijk zalvig zacht. Deze houden we erin, bedankt!

    2. Martina

      Kan je deze doep ook invriezen?

      1. Ja hoor, dat kan!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin