Rookworstbroodje (met broodje Unox saus)

Ook zo dol op het broodje Unox met bijbehorend sausje? Ik ging aan de slag met een zelfgemaakte variant gemaakt van bladerdeeg en rookworst naar keuze. Het lekkere honing-mosterdsausje maak je gewoon zelf. Dat is een fluitje van een cent! 

Menu, Wereldgerecht, Hollandse recepten, Lunch, Voor bij de borrel

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Mireille

    Kan dit recept een dag van te voren al gebakken worden? en dan op de dag zelf nog even in de oven?
    Ze zien er trouwens lekker uit!

    1. Ja hoor Mireille, dat kan! De volgende dag zou ik ze wel even afdekken met alufolie anders kleuren ze misschien te donker. Je kunt ze trouwens ook ongebakken (afgedekt met vershoudfolie) in de koelkast bewaren. Dan hoef je ze de volgende dag alleen maar af te bakken.

      1. Patricia

        Moet de rookworst niet in 3 gelijke stukken en dan overlangs?

        1. Je hebt gelijk Patricia! Ik heb het direct aangepast, dankjewel!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin