Rozenbotteljam

Heb je net als wij een grote rozenbottelstruik in je tuin staan dan heb je geluk! Je kunt er heerlijke recepten mee maken zoals jam of siroop (wie is er niet groot geworden met Roosvicee! :)) Het maken van rozenbotteljam is iets meer werk dan het maken van gewone jam omdat er in de rozenbottel kleine, harde pitjes zitten die eruit moeten. Dat kan door ze te halveren en de pitjes eruit te scheppen, maar ik kook ze eerst en zeef ze er daarna uit. Wees gerust, dat extra werk wordt uiteindelijk meer dan beloond. Deze rozenbotteljam is heerlijk! 

Basisrecepten, Menu, Seizoen, Ontbijt, Herfstrecepten, Winterrecepten, Zoete keuken

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin