Rozenbotteljam

Heb je net als wij een grote rozenbottelstruik in je tuin staan dan heb je geluk! Je kunt er heerlijke recepten mee maken zoals jam of siroop (wie is er niet groot geworden met Roosvicee! :)) Het maken van rozenbotteljam is iets meer werk dan het maken van gewone jam omdat er in de rozenbottel kleine, harde pitjes zitten die eruit moeten. Dat kan door ze te halveren en de pitjes eruit te scheppen, maar ik kook ze eerst en zeef ze er daarna uit. Wees gerust, dat extra werk wordt uiteindelijk meer dan beloond. Deze rozenbotteljam is heerlijk! 

Basisrecepten, Herfstrecepten, Menu, Seizoen, Winterrecepten, Zoete keuken, Ontbijt

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin