Rustieke aardappeltjes uit de oven

Deze rustieke aardappeltjes uit de oven maak je in een handomdraai zonder een pan vies te maken. Voor een rustieke uitstraling laat ik de schil zitten en snijd de aardappel in partjes. Wil je een keer variëren? Je kunt de aardappel ook in frietjes (geschild of ongeschild), of in plakjes snijden. Let wel op dat de aardappels in een enkele laag op het bakblik liggen, zodat ze mooi goudbruin kleuren. Wij vinden deze ovenaardappeltjes zelfs nog lekkerder dan uit de frituur. Mmmm, waar ga jij ze bij serveren?

Menu, Aardappel en meer, Bijgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(14 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin