Rustieke aardappeltjes uit de oven

Deze rustieke aardappeltjes uit de oven maak je in een handomdraai zonder een pan vies te maken. Voor een rustieke uitstraling laat ik de schil zitten en snijd de aardappel in partjes. Wil je een keer variëren? Je kunt de aardappel ook in frietjes (geschild of ongeschild), of in plakjes snijden. Let wel op dat de aardappels in een enkele laag op het bakblik liggen, zodat ze mooi goudbruin kleuren. Wij vinden deze ovenaardappeltjes zelfs nog lekkerder dan uit de frituur. Mmmm, waar ga jij ze bij serveren?

Menu, Bijgerecht, Aardappel en meer

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(15 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin