Rustieke appelcake

Bij appelgebak denk je al snel aan de herfst of winter, maar eigenlijk smaakt het altijd. Bovendien zijn appels het hele jaar door verkrijgbaar. Ik had al weken zin in appelcake en besloot eraan toe te geven. Dit keer maak ik een rustieke appelcake met friszoete Jonagold appel, kaneel, rozijnen en geschaafde amandelen. Makkelijker om te maken dan appeltaart en net zo lekker! 

Herfstrecepten, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Hollandse recepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(48 stemmen)
4 reacties

Deel je liefde

  1. Karin Bakker

    Welk formaat springvorm kun je hiervoor het beste gebruiken?

    1. Ik heb een springvorm van 24 cm gebruikt.

  2. Truus de Bruijn

    Hoeveel rabarber zou je toevoegen? Moet de rabarber vanaf gekookt?

    1. Ik zou een stuk of 3 rabarberstengels nemen. Je hoeft de rabarber niet voor te koken.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde