Schnitzel met brie, walnoot en honing

Schnitzel met brie, walnoot en honing

Als je regelmatig mijn Kijkje in de keuken leest, dan weet je dat wij in huize Verweij dol zijn op schnitzels! Bij voorkeur een zelfgemaakte kipschnitzel belegd met een lekkere topping naar keuze. Wat de Schnitzel Koning kan, kan ik zelf natuurlijk ook!  

Deze schnitzel met brie, walnoot en honing is de favoriet van mij en dochterlief. Manlief geeft de voorkeur aan de schnitzel Jakarta — belegd met pindasaus, atjar, gefrituurde uitjes, seroendeng en hardgekookt ei. Ik begrijp dat het water je nu in de mond loopt, dus dat recept zal ik binnenkort ook met je delen. 🙂

Ik serveer de schnitzels het liefst met ovenfrietjes en een groene salade. Makkelijk en lekker!

Hoofdgerecht voor 2 personen

Ingrediënten

  • 2x basisrecept voor kipschnitzel, of kant-en-klaar gekochte schnitzels
  • Vloeibare bakboter om in te bakken
  • 4 dikke plakken brie
  • Handje walnoten, grof gehakt
  • Honing

Bereiding
Indien je de kipschnitzels zelf maakt: bereid ze volgens dit basisrecept. Bak de kipschnitzels aan één kant goudbruin en draai om. Beleg de bovenkant met de plakken brie, walnoten en honing en bak verder totdat ook de andere kant van de schnitzel goudbruin is en de brie begint te smelten.

Schnitzel met brie, walnoot en honing

Serveer direct.

Schnitzel met brie, walnoot en honing

Eet smakelijk!

Vleesrecepten, Snel, Hoofdgerecht

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin