Schwarzwalder toetje

Dit schwarzwalder toetje zet je razendsnel op tafel en is net zo lekker als de bekende taart. De combinatie van chocoladecake, slagroom, kersen en Kirsch (kersenbrandewijn) is onweerstaanbaar.

Thema recepten, Wereldgerecht, Duitse recepten, Kerstrecepten, Zoet, Dessert

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Willeke

    hoi Annemiek,
    zou ik dit ook kunnen maken met diepvrieskersen ?

    1. Dat kan Willeke!

  2. Annemieke

    Zou ik deze ‘verwennerij’ ook kunnen maken met monchou of mascarpone?

    1. Hoi Annemieke, ja hoor dat kan. Beide wel eerst loskloppen met wat suiker en eventueel wat luchtiger maken met opgeklopte slagroom.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin