Scroppino

Scroppino

Deze Italiaanse cocktail is heerlijk verfrissend maar vergis je niet: er zit een flinke borrel in! En dat maakt hem wat mij betreft nu ook juist zo lekker. 😉

Je kunt hem als tussengerecht serveren tijdens een meergangendiner om je smaakpapillen te neutraliseren en even wakker te schudden, je kunt hem serveren als verfrissend dessert op een warme, zwoele zomeravond in de tuin, of je serveert hem als feestelijke cocktail tijdens kerst of oud en nieuw. 

Drankje/spoom (tussengerecht) voor 2 personen

Ingrediënten

  • 6 flinke el citroensorbetijs
  • 60 ml prosecco, gekoeld
  • 30 ml wodka

Verder nodig
Blender, 2 kleine champagneglazen

Bereiden
Doe alle ingrediënten in de blender en mix glad. Schenk in twee (gekoelde) champagneglazen en serveer direct.

Scroppino

Enjoy!

Wereldgerecht, Thema recepten, Italiaanse recepten, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Dranken, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke Ă©n originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin