Scroppino

Scroppino

Deze Italiaanse cocktail is heerlijk verfrissend maar vergis je niet: er zit een flinke borrel in! En dat maakt hem wat mij betreft nu ook juist zo lekker. 😉

Je kunt hem als tussengerecht serveren tijdens een meergangendiner om je smaakpapillen te neutraliseren en even wakker te schudden, je kunt hem serveren als verfrissend dessert op een warme, zwoele zomeravond in de tuin, of je serveert hem als feestelijke cocktail tijdens kerst of oud en nieuw. 

Drankje/spoom (tussengerecht) voor 2 personen

Ingrediënten

  • 6 flinke el citroensorbetijs
  • 60 ml prosecco, gekoeld
  • 30 ml wodka

Verder nodig
Blender, 2 kleine champagneglazen

Bereiden
Doe alle ingrediënten in de blender en mix glad. Schenk in twee (gekoelde) champagneglazen en serveer direct.

Scroppino

Enjoy!

Wereldgerecht, Thema recepten, Italiaanse recepten, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Dranken, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin