Scroppino

Scroppino

Deze Italiaanse cocktail is heerlijk verfrissend maar vergis je niet: er zit een flinke borrel in! En dat maakt hem wat mij betreft nu ook juist zo lekker. ūüėČ

Je kunt hem als tussengerecht serveren tijdens een meergangendiner om je smaakpapillen te neutraliseren en even wakker te schudden, je kunt hem serveren als verfrissend dessert op een warme, zwoele zomeravond in de tuin, of je serveert hem als feestelijke cocktail tijdens kerst of oud en nieuw. 

Drankje/spoom (tussengerecht) voor 2 personen

Ingredi√ęnten

  • 6 flinke el citroensorbetijs
  • 60 ml prosecco, gekoeld
  • 30 ml wodka

Verder nodig
Blender, 2 kleine champagneglazen

Bereiden
Doe alle ingredi√ęnten in de blender en mix¬†glad. Schenk in twee (gekoelde) champagneglazen en serveer direct.

Scroppino

Enjoy!

Themarecepten, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Drankrecepten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde