Hou je niet zo van advocaat, vervang deze dan door een goedgevulde fruitjam of zelfgemaakte vruchtencompote.
Sneeuwster

Zoals je misschien al hebt gelezen in het Kijkje in de keuken liep mijn eerste poging om deze sneeuwster te maken uit op een mislukking. Maar gelukkig, de aanhouder wint! 🙂 Na wat kleine aanpassingen in het recept is het me toch gelukt om een mooie en heerlijke sneeuwster te maken.
Deze sneeuwster is gemaakt van zacht biscuitdeeg en is rijkelijk gevuld met slagroom en advocaat. Een feestelijke traktatie die ook nog eens makkelijk is om te maken. Enjoy!
Seizoen, Thema recepten, Wereldgerecht, Winterrecepten, Hollandse recepten, Kerstrecepten, Zoet, Gebak
om 08:55
Heb gisteravond zelf advocaat gemaakt en vandaag ga ik de sneeuwster maken. Nog nooit eerder gedaan, dus ben wel benieuwd. Hoop dat ie net zo mooi wordt, als op de foto.
om 13:54
Maizena?
om 14:16
Net op tijd?ga nu beginnen….met maizena dus, geen bakpoeder zoals eerst stond vermeld
om 14:18
Haha, was inderdaad een klein foutje in het recept. Succes , ben benieuwd naar het eindresultaat.