Sneeuwster

Zoals je misschien al hebt gelezen in het Kijkje in de keuken liep mijn eerste poging om deze sneeuwster te maken uit op een mislukking. Maar gelukkig, de aanhouder wint! 🙂  Na wat kleine aanpassingen in het recept is het me toch gelukt om een mooie en heerlijke sneeuwster te maken.

Deze sneeuwster is gemaakt van zacht biscuitdeeg en is rijkelijk gevuld met slagroom en advocaat. Een feestelijke traktatie die ook nog eens makkelijk is om te maken. Enjoy!

Seizoen, Thema recepten, Wereldgerecht, Winterrecepten, Hollandse recepten, Kerstrecepten, Zoet, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(8 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Marjet Put

    Heb gisteravond zelf advocaat gemaakt en vandaag ga ik de sneeuwster maken. Nog nooit eerder gedaan, dus ben wel benieuwd. Hoop dat ie net zo mooi wordt, als op de foto.

  2. Marion

    Maizena?

    1. Marion

      Net op tijd?ga nu beginnen….met maizena dus, geen bakpoeder zoals eerst stond vermeld

      1. Haha, was inderdaad een klein foutje in het recept. Succes , ben benieuwd naar het eindresultaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin