Sneeuwster

Zoals je misschien al hebt gelezen in het Kijkje in de keuken liep mijn eerste poging om deze sneeuwster te maken uit op een mislukking. Maar gelukkig, de aanhouder wint! 🙂  Na wat kleine aanpassingen in het recept is het me toch gelukt om een mooie en heerlijke sneeuwster te maken.

Deze sneeuwster is gemaakt van zacht biscuitdeeg en is rijkelijk gevuld met slagroom en advocaat. Een feestelijke traktatie die ook nog eens makkelijk is om te maken. Enjoy!

Wereldgerecht, Thema recepten, Seizoen, Kerstrecepten, Hollandse recepten, Gebak, Winterrecepten, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

 1. Marjet Put

  Heb gisteravond zelf advocaat gemaakt en vandaag ga ik de sneeuwster maken. Nog nooit eerder gedaan, dus ben wel benieuwd. Hoop dat ie net zo mooi wordt, als op de foto.

 2. Marion

  Maizena?

  1. Marion

   Net op tijd?ga nu beginnen….met maizena dus, geen bakpoeder zoals eerst stond vermeld

   1. Haha, was inderdaad een klein foutje in het recept. Succes , ben benieuwd naar het eindresultaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin