Snelle babka met Nutella

Een snelle variant van de traditionele babka uit Oost-Europa. In plaats van zelfgemaakt brood gebruik ik een blikje croissantdeeg. Door het croissantdeeg te besmeren met Nutella en te vlechten als een babka krijg je een heerlijk zoet brood. Lekker bij het ontbijt of als zoete versnapering bij de koffie of thee.

Thema recepten, Menu, Kerstrecepten, Ontbijt, Paasrecepten, Zoet, Chocolade, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Lizet

    Was erg lekker…. Samen met mijn dochter gemaakt.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin