Ingrediënten
- 1 blikje croissantdeeg voor 6 croissants
- Paar eetlepels Nutella
- Poedersuiker
Nodig
- Cakeblik 25 cm
- Vel bakpapier
Een snelle variant van de traditionele babka uit Oost-Europa. In plaats van zelfgemaakt brood gebruik ik een blikje croissantdeeg. Door het croissantdeeg te besmeren met Nutella en te vlechten als een babka krijg je een heerlijk zoet brood. Lekker bij het ontbijt of als zoete versnapering bij de koffie of thee.
Menu, Themarecepten, Kerstrecepten, Ontbijtrecepten, Paasrecepten, Zoete recepten, Chocoladerecepten, Gebakrecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!
om 12:15
Was erg lekker…. Samen met mijn dochter gemaakt.