Snelle chocoladebroodjes

Mijn allereerste chocoladebroodje ooit proefde ik als kind tijdens een wintersportvakantie met mijn ouders en broers in Frankrijk. De bakker in het dorp verkocht daar de lekkerste chocoladebroodjes en al snel was het mijn favoriete ontbijt om de dag mee te beginnen. Inmiddels was het alweer jaren geleden dat ik er een op had, maar toen ik ze onlangs bij de bakker zag liggen had ik er direct weer zin in. Ik besloot ze niet te kopen maar zelf te maken met een blikje kant-en-klaar croissantdeeg. Ze zijn supermakkelijk om te maken en het resultaat is heerlijk!

Wereldgerecht, Menu, Franse recepten, Gebak, Ontbijt, Chocolade, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

 1. Maaike

  Je hebt een super leuke site met makkelijke toegankelijke recepten. Ik heb eigenlijk maar 1 vraag. Hoe blij je toch zo mooi slank met al dat lekkers.

  1. Haha, bedankt voor het compliment. Het is niet altijd heel gemakkelijk hoor Maaike… Maar ik probeer altijd een goede balans te vinden en op te letten. Een gebakje sla ik niet graag af dus moet dan ergens op de dag weer gecompenseerd worden… 😉

   1. Maaike

    Daar ben ik al wel achter. Voor niemand gaat het vanzelf. Bij sommige mensen wel onbewust. Maar als je tips en tricks hebt over compenseren. Ik hoor ze graag. Maar dat is natuurlijk een ander onderwerp dan al deze lekkere recepten.

 2. Ivy

  He, wat slim om ze te bestrijken met koffiemelk! Ik vind het vaak zonde om een heel ei los te kloppen waarvan ik maar een beetje gebruik, maar cupjes koffiemelk heb ik wel.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin