Speltbeschuit met roerei, Hollandse garnalen en tuinkers

Speltbeschuit met roerei, Hollandse garnalen en tuinkers

Ik ben dol op verraspakketjes. Onlangs kreeg ik zo’n pakketje van mediabureau Mediaxplain ter promotie van Bolletjes nieuwe speltbeschuit.

Wat kun je daarmee maken? Meer dan je zou denken, en ook sneller. Ik maakte een lunch van speltbeschuit met roerei, Hollandse garnalen en tuinkers.

Vijf minuten later smikkelde ik met een lach van geluk en vroeg mezelf dromerig af: waarom maak ik er in hemelsnaam niet vaker zo’n feestje van? Het is zo makkelijk en snel gedaan. Met slechts enkele ingrediënten en een vleugje keukenliefde is het alle dagen lunchfeest!

Ontbijt of lunch voor 1 persoon — 5 minuten

Ingrediënten

  • 1 speltbeschuitje van Bolletje
  • 1 ei
  • 1 el Hollandse garnalen
  • Tuinkers
  • Klein klontje roomboter
  • Zout en peper

Bereiding
Verwarm een kleine koekenpan met het klontje boter en voeg het ei toe. Verwarm het ei, al roerend, op laag vuur, totdat hij net gestold is. (Ik vind het lekker als het ei nog iets vochtig is.) Breng op smaak met zout en peper.

Beleg het beschuitje met het roerei, de Hollandse garnalen en wat geknipte tuinkers.

Speltbeschuit met roerei, Hollandse garnalen en tuinkers

Eet smakelijk!

Wereldgerecht, Hollandse recepten, Ontbijt, Lunch

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin