Stokbroodje gezond

Een lekkere lunch is zo gemaakt. Dit stokbroodje gezond is belegd met knapperige sla, frisse tomaat en augurk, ham, kaas en ei. Het brood wordt besmeerd met een lik zelfgemaakte mosterdmayonaise. Oké, dat is niet zo gezond, maar dat maakt het broodje wel lekker smeuïg en geeft een vleugje pit. Een heerlijk broodje om van te genieten als lunch, of serveer hem als avondeten met een kommetje soep erbij.

Menu, Themarecepten, Picknickrecepten, Lunchrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(11 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Astrid

    Leuk om in jullie inspirerende nieuwsbrief te ontvangen. Bijvoorbeeld wat te doen met ons overschot van heerlijke groenten uit de moestuin 🙂
    Wat ik jammer vind is dat je hier een wit afbakbroodje hebt gebruikt. Het kan met (meergranen) bruin afbakbrood natuurlijk nog gezonder 😉

    1. Hoi Astrid, daar heb je zeker een punt. Doe ik de volgende keer. Bedankt voor de tip!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde