Stroopwafelcake

Cakerecepten kun je nooit genoeg hebben als je het mij vraagt! Deze stroopwafelcake maak je in een handomdraai en vind gretig aftrek. Ik gebruik zonnebloemolie in plaats van roomboter omdat deze de cake wat minder vettig maakt en een zachte en luchtige cakestructuur geeft. Als je toch liever roomboter of margarine gebruikt, dan kun je dezelfde hoeveelheid in grammen aanhouden als de zonnebloemolie.

Wereldgerecht, Hollandse recepten, Gebak, Zoet

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Lynette

    Ik heb geen zelfrijzend bakmeel.
    Kan het ook met gewone bloem?

    1. Hoi Lynette, dat kan. Je moet dan wel ook bakpoeder toevoegen om het te laten rijzen.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin